Ditt lokale bilverksted!

Service på bil er en standardisert prosedyre som er utarbeidet av bilprodusenten. Hva som faktisk gjøres på hver enkelt service, vil derfor variere en god del – og dermed også prisen.

Det er lurt å passe på bilen, gjennomføre regelmessig service og forebyggende vedlikehold, spesielt når bilen blir eldre og bilprodusentens garantier tar slutt. Hos oss på ditt lokale Mekonomen verksted utfører vi service og vedlikehold av nesten alle type biler. Vi forholder oss til bilprodusentens krav og spesifikasjoner, slik at din nybilgaranti gjelder. Vi benytter kun deler av original kvalitet og de beste oljeproduktene fra Castrol.

Vi følger bilens serviceprogram

Alle biler har serviceprogram som bilens produsent har fastsatt. Den sier noe om når det skal utføres service og hva som skal gjøres på hver service. Når servicen er ferdig, stempler vi din servicebok, og dersom bilen er i god stand så følger det med Mekonomen Mobilitetsgaranti for ett år.

Skulle det være noe galt med bilen din eller er det noe du trenger å vite, så får du skriftlig beskjed. Det ligger også lagret hos oss i våre systemer!

Finner du ikke igjen serviceboka til bilen? Du kan få ny av oss gratis!

Meko Service 5+

Hvis du har en bensin- eller dieseldrevet bil eldre enn fem år, og ønsker en rimelig service er vår MekoService5+ et godt valg.

Det er her vår økonomiservice, MekoService5+, kommer inn. Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Tar du en MekoService5+ hos oss så tar vi en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer inntil 5 liter olje og oljefilter på bensin- og dieselbiler.

Alt dette gjør vi fra kr. 2 990,-

Vær oppmerksom på at Meko Service 5+ ikke nødvendigvis tilfredsstiller bilens serviceprogram.

BESTILL MEKO SERVICE 5 >>

Service på elbil? => MekoService 5+E 

Har du en elbil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er vår nye MekoService5+E et godt valg.

Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

Tar du en MekoService5+E hos Mekonomen så tar vi en grundig inspeksjon av bilen. Denne servicen inkluderer bytte av kupéfilter og ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Pris på denne servicen er fra 1 990,-.

BESTILL MEKO SERVICE 5+E >>

Finner du ikke igjen serviceboka til bilen? Du kan få ny av oss gratis!

Elektronisk servicebok

Noen biler (for eksempel Mazda og Mercedes) har elektronisk servicebok. Det vi si at serviceinformasjonen er lagret på nett, hos importør/produsentens server. Dette har vi tilgang til. Så når vi tar service på din bil, så går vi inn i den elektroniske serviceboka og oppdaterer informasjonen.

Du får Mekonomen Mobilitetsgaranti

All person- og varebiler som vi har inne til service vil få utstedt Mekonomen Mobilitetsgaranti. Denne gir deg rett til ubegrenset tilgang til hjelp og assistanse i de neste 12 månedene. Dette er markedets beste veihjelp, og den er gratis og eksklusiv for deg som er servicekunde hos oss.

Trenger du hjelp eller assistanse må du ringe 05566 eller fra utlandet +47 33 13 80 80.

Vær oppmerksom på at visse kriterier må være oppfylt for at Mobilitetsgaranti kan utstedes på bilen.

Er du usikker på om du har fått Mekonomen Mobilitet? Kontakt oss!

Les om alle fordelene her >>