Ta AC-service på bilen!

La oss hjelpe deg med service og gi deg opplevelsen av et enklere BilLiv. Her hos oss, på ditt lokale verksted, så utfører vi service og vedlikehold av nesten alle biler. Og siden vi forholder oss til bilprodusentens krav og spesifikasjoner så gjelder din nybilgaranti. Vi benytter kun deler av original kvalitet og de beste oljeproduktene fra Castrol.

Varsler bilens service indikator? På tide med service?  Da er det ingen tid å miste, kontakt oss for tilbud. Vi gir din bil den servicen den skal ha! Og som du allerede er vant med hos oss: Du får rask og pålitelig hjelp

Vi følger bilens service program

Alle biler har service program. Den er det bilens produsent som har fastsatt. Den sier noe om når det skal utføres service og hva som skal gjøres på hver service. Når servicen er ferdig så stempler vi din service bok og dersom bilen er i god stand så følger det med 1 års Mekonomen Mobilitets-garanti.

Skulle det være noe galt med bilen din eller er det noe du trenger å vite, ja da forteller vi det til deg! Og ikke minst; du får det skriftlig. Det ligger også lagret hos oss i våre systemer i evig tid!

Finnere du ikke igjen service boka til bilen? Viste du at du kan få ny av oss gratis?

Elektronisk servicebok

Noen biler (for eksempel Mazda og Mercedes) har elektronisk service bok. Det vi si at service informasjonen er lagret på nett, hos importør/produsentens server. Dette har vi tilgang til. Så når vi tar service på din bil, så går vi inn i den elektroniske service boka og oppdaterer informasjonen.

Mekonomen Mobilitet

All person og varebiler som vi har inne til service vil få utstedt Mekonomen Mobilitets garanti. Denne gir deg rett til ubegrenset tilgang til hjelp og assistanse i de neste 12 månedene. Dette er markedets beste veihjelp, og den er gratis og eksklusiv for deg som er service kunde hos oss.

Trenger du hjelp eller assistanse må du ringe 05566 eller fra utlandet +47 33 13 80 80

Vær oppmerksom på at visse kriterier må være oppfylt for at Mobilitets garanti kan utstedes på bilen

Er du usikker på om du har fått Mekonomen Mobilitet? Kontakt oss!

Les om alle fordelene her >>

Meko Service 5+

Knall service tilbud for deg som har en bil som er eldre en 5 år. Vi kontrollerer 23 punkter på blant annet motor, bremser, understell, hjul og lys. Vi leser ut feilkoder og serviceindikator. Tilslutt så skifter vi intill 5 liter olje og filter på motoren. Dersom bilen er i OK tilstand så gir vi deg Mekonmen Mobilitetsgaranti

Alt dette gjør vi kun for 2 490,-

Vær oppmerksom på at Meko Service 5+ ikke nødvendigvis tilfredstiller bilens serviceprogram