Ditt lokale bilverksted!

Vi er ditt lokale bilverksted! Det betyr at vi stiller opp og hjelper til for deg som er på Kløfta. Det viktigste for oss er å bidra til at du for rask og profesjonell hjelp.

Vi holder til i hyggelige lokaler i Myrvangveien 12 på Kløfta.

Når uhellet er ute, når ting skjer, når du trenger hjelp, da er vi der. Vi er din lokale leverandør av verkstedtjenester. Ikke nøl med å komme innom. Vi lover deg: Vi gjør alt for å prøve å hjelpe deg!

Vår styrke:

Vår store fleksibilitet og imøtekommenhet. Kundeservice i særklasse.

Kompetanse:

Vi har bred erfaring på bilreparasjoner og vedlikehold. I tillegg til en rekke fagbrev, har vi spesialkompetanse for flere bilmerker og sertifiseringer på en rekke felt som for eksempel klimaanlegg, elbil og feilsøking innen bilelektro. I tillegg er vi spesialister på å flusche girkasser og på bilglass.

Vi innehar særdeles god erfaring og kompetanse på reparasjoner og vedlikehold av de fleste vanlige bruksbilene i tillegg til flere eldre bilmodeller og Classic cars, blant annet Chevrolet og Mercedes. På grunn av våre lave priser, lange erfaring og god kompetanse på dette så har vi i økende grad fått flere og flere veteranbiler til reparasjoner.

Kurs og kompetanseheving pågår kontinuerlig innen de fleste felt, blant annet EU-kontroll, motorteknikk, bilelektro, HMS, kundebehandling og sist men ikke minst elbil- og hybridteknologi.

Fakta:

•    Er godkjent bilverksted 01 med godkjenningsnummer: 16501
•    Er godkjent kontrollorgan for periodisk kjøretøykontroll inntil 3500 kg.
•    Er medlem i: Norges Bilbransjeforbund
•    Er kjedeverksted: Mekonomen
•    Er Mekonomen Fleet verksted
•    Er «Kontrollert bilverksted» KBV
•    Er Bilglass verksted
•    Er dekkforhandler
•    Er en lærebedrift i OBOA (Opplæringskontoret for Bilfag, Oslo og Akershus)
•    Er en del av Bilservice Gruppen

.      

Teamet:

 

Vi ser frem til å møte deg på Kløfta!

Historien:

Kløfta Bilservice ble etablert i mai 2010 og 15 juni samme år så åpnet vi i de gamle lokalene til NAF og siden Auto 1. Dette var en suksess og omsetningen nesten doblet seg de neste 2 årene. Vi har siden dag 1 vært en del av Mekonomen kjeden

I 2012 ble vi blant de første i landet som ble Mekonomen Fleet; Flåte konseptet til Mekonomen. Fleet består av utvalgte Mekonomen verksteder med særdeles god kompetanse, utstyrsnivå og kapasitet og med riktig beliggenhet. Håndterer storkunder som Leasingselskaper, kommuner etc

Bygningen har de siste årene gjennomgått trinnvis oppusning og fremstår nå som moderne og delikat.

Vi er en del av Bilservice Gruppen, Tore Marthinsen er daglig leder og deleier.