Ditt lokale bilverksted!

Har du steinsprutskade eller sprekk i frontruta?

De fleste skader er steinsprutskader og kan repareres gratis på forsikring. Dersom ruta er sprukket eller har store skader i synsfeltet, må den som regel skiftes ut. Kom innom så vurderer vi det raskt, kan den repareres fikser vi det mens du venter.

Som medlem av Riis Bilglass kan du føle deg trygg på at din bil er i gode hender. Vi etterlever Riis Bilglass sine høye krav til standarder og kompetanse.

Skifte frontrute

Frontruter som er sprukket eller har mye skader må som regel skiftes ut. Dette fikser vi på en rask, effektiv og profesjonell måte. Vi benytter kvalitetsprodukter fra Norges ledende leverandører. Din kaskoforsikring dekker som regel dette mot en egenandel. Kontakt oss så sjekker vi dekningen din.

Fyll ut skademelding

Fyll ut skademelding og ta med til timen. Selvfølgelig må du ikke gjøre det før timen, vi kan hjelpe deg når du kommer. Men hvis du har dårlig tid så lønner det seg å gjøre det først! Trenger du veiledning til utfylling av skjema så er det bare å ringe oss på 63 86 67 67.

Last ned skademelding Bilglasskjema her >>

Gratis reparasjon av steinsprut

De fleste glasskader er steinsprutskader, og dersom ruta ikke er sprukket så kan den i de fleste tilfeller repareres. Dersom du har del- eller fullkasko så er dette kostnadsfritt og kan utføres mens du venter.

Er det behov for kontroll og kalibrering av førerassisterende systemer?

Mange nye biler har en rekke førerassisterende systemer i bilen og i frontruta. Kjørebanekamera, skiltgjenkjennelsekamera, regnsensorer, og andre sensorer og radarsystemer. Vi i Riis Bilglass har utstyr for kontroll og kalibrering av dette. Dette utføres i henhold til bilprodusentens krav.

Knust siderute eller bakrute?

Det fikser vi opp i! Ikke fortvil, det er bare å komme innom. Dette er som regel en annen glasstype enn frontruter, de eksploderer og går i «1000 biter». Utskifting og rengjøring av knust glass ordner vi raskt og profesjonelt. Det dekkes også av forsikring.

Spylervæske-avtalen

Vi fyller opp med gratis spylervæske.

Det eneste du trenger er å be om det!

Er det noe du lurer på? Har du forsikringsdekning? Kontakt oss, så kan vi sjekke det for deg!