Ditt lokale bilverksted!

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling.

Kløfta Bilservice har 14. oktober 2020 ferdigstilt sin sertifiseringsprosess for Miljøfyrtårn som Mekonomen Bilverksted. Styrets leder Frank Martinsen har sammen med alle ansatte lagt ned en stor jobb i dette og har involvert seg på alle nivåer. Alle ansatte synes det har vært en spennende og interessant reise, og ser frem til å drive videre som Miljøfyrtårnsertifisert. I de neste årene skal bedriften levere på sine miljømål og fremlegge årsrapporter på dette.

Daglig leder Thore Martinsen sier; «Vi i Kløfta Bilservice er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert! Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling. Vi vil for våre kunder forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.»

Ønsker du å forsikre deg om at den bilverkstedtjenesten du kjøper er i henhold til arbeidsmiljø, forurensningslover og kildesortering? Da er Kløfta Bilservice et naturlig valg.