Ditt lokale bilverksted!

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy for sertifisering og miljøledelse, som hjelper virksomheter å lykkes med grønn omstilling.

Kløfta Bilservice ferdigstilte 14. oktober 2020 sin sertifiseringsprosess for Miljøfyrtårn som Mekonomen Bilverksted. Styrets leder Frank Martinsen, sammen med alle ansatte la ned en stor jobb i dette og involverte seg på alle nivåer. Alle ansatte synes det var en spennende og interessant reise, og ser frem til fortsatt å drive videre som Miljøfyrtårnsertifisert. I de neste årene skal bedriften levere på sine miljømål og fremlegge årsrapporter på dette.

Her kan du lese vår årlige miljørapport: https://rapportering.miljofyrtarn.no/stats/139567

Daglig leder Thore Martinsen; «Vi i Kløfta Bilservice er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert! Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling. Vi vil for våre kunder forbedre våre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.»

Ønsker du å forsikre deg om at den bilverkstedtjenesten du kjøper er i henhold til arbeidsmiljø, forurensningslover og kildesortering? Da er Kløfta Bilservice et naturlig valg.