Ditt lokale bilverksted!

10 tips for å øke verdien ved salg av bruktbil

Hengerfeste

Mange ønsker seg hengerfeste, og det kan lønne seg å ettermontere hengerfeste på bilen. Vi kan hjelpe med å gjøre denne jobben.

Rene setetrekk

Det er ikke alltid like lett å få slitne setetrekk til å fremstå bedre, men en god rengjøring er en god start. Alternativt kan du investere i noen universaltrekk som vil bedre inntrykket.

Felger

Rustne felger vil få enhver bil til å ikke se bra ut. Lettmetallfelger vil garantert gi et løft og øke verdien på bilen din. Ønsker du ikke å bruke så mye penger, kan et sett med hjulkapsler i plast også høyne inntrykket.

Dekk

Sørg for at dekkene er i godkjent tilstand, siden dette er et punkt de fleste sjekker. Kanskje et ekstra pluss med nye dekk?

Lydanlegg

Det finnes mange bra lydanlegg som kan erstatte den gamle originalspilleren din. Det er produkter med mange spennende funksjoner. Investeringen kan betale seg når du skal selge bilen.

Matter

Tørre grå gulvmatter gir et kjedelig inntrykk og kan få en bil til å føles eldre enn den er. Nye fine matter er en liten investering som trolig vil øke verdien på bilen din.

Service

En bil som ikke har fulgt serviceintervallene vil alltid være mindre verdt enn en bil som har tatt service jevnlig.

Motorvask

En motor kan være så bra og vedlikeholdt som bare det, men et møkkete motorrom gir aldri et godt inntrykk. Bruk et middel som er egnet for motorvask og bruk bare høytrykksvasker om du virkelig vet hva du gjør. Ellers er det fare for at du kan ødelegge noe. Sjekk med ditt Mekonomen verksted så kan du få hjelp.

Sikringer

Har de elektriske vinduene eller noe annet utstyr sluttet å virke? Overraskende ofte er det bare en sikring som har gått. Bytt den med en gang, det kan påvirke verdien av bilen din. Informasjon om sikringer finner du vanligvis i bilens brukerhåndbok.

Lukt

Lukter det vondt i bilen din? Det er ikke bra, det kan skremme vekk aktuelle kjøpere og redusere verdien. Vask bilen grundig og rens gjerne setene.

Hos Mekonomen kan du få hjelp og kjøpe utstyr til å klargjøre bilen for salg.