Ditt lokale bilverksted!

Nytt bilverksted på Skedsmokorset

Dany og Frank

Sammen med daglig leder og medeier Dany Narten åpner Bilservice Gruppen bilverksted på Skedsmokorset. Nærmere bestemt i Industriveien 4 D, i samme bygg som Avancia treningssenter.

Mange av oss som har bodd lenge på Romerike vil huske at dette tidligere var Volvo og Renaultverkstedet til Bilia på Skedsmo. I vanlig tradisjon får verkstedet navn etter stedet, og vil da hete Bilservice Skedsmo AS. Dette blir det femte verkstedet i Bilservice Gruppen, og også et rent Mekonomen Bilverksted.

I skrivende stund er man i full gang med oppussing av lokalet og i løpet av september vil utstyr og innredninger bli installert. Den Mekonomeneide verksted- og utstyrsleverandøren Preqas vil bygge opp verkstedet. De ser frem til å vise frem et fyrtårn av et verksted, bygd opp med det siste innen verkstedutstyr. Alt vil være klart til åpningen 1 oktober.

«Rekrutteringen er også i gang, og flere av stillingene er nå besatt. Men fortsatt er det gode muligheter for å få seg jobb her» sier Dany. Mange er lei av å pendle til Oslo og vil jobbe lokalt her på Skedsmo.

Er du interessert i å jobbe på Skedsmo? Klikk her

Jobbet i bilbransjen siden 1985

Dany Narten har jobbet i bilbransjen siden 1985 både som reparatør og leder. Han kommer fra en bilbransjefamilie og bil har vært hans lidenskap fra han var liten. Han har lang fartstid med Ford og Mekonomen, og de siste årene som leder av et Bobil verksted.

Dany gleder seg til å komme i gang med eget bilverksted på Skedsmokorset og synes beliggenheten er perfekt, ikke minst for varebiler og firmakunder. Ellers er det en stor befolkning på og rundt Skedsmokorset som vil sette pris på et seriøst og prisgunstig Mekonomen verksted i nærområdet-

Satser på el- og hybridbiler

Elektriske biler og Hybrid vil bli et naturlig satsingsområde for verkstedet ettersom flere og flere velger denne typen biler. Man vil ikke være avhengig av å kjøre langt av gårde til nærmeste merkeverksted og stå i kø der, nå kan man kommer til oss i nærområdet for å få rask service og god kvalitet.

«Kort ventetid, topp service og god kvalitet er det vil skal satse på her» sier Dany. Det er nødvendig for å få kundens tillit. Vi vil sette kundens behov først og gi gode faglige råd med utgangspunkt i hva som er kundens beste men også faglig riktig, «det henger jo som regel sammen» sier Dany med et åpent smil.

IT folkene jobber med å sette opp data, web og it systemer for oss, og dette vil være klart i god tid før åpningen. I mellomtiden kan folk følge oss på vår facebook side her.

Dany avslutter med å be folk kontakte ham dersom de har spørsmål, råd eller tips til hvordan man vil ha sitt lokale bilverksted på Skedsmokorset.

Har du spørsmål til jobb, eller vil bli kunde hos oss?
Send en epost narten@me.com
Eller ring meg på: 924 66 684

Vi sees (-: